МАКЕДОНСКИ  ENGLISH
Галерија МЕДИУМИ И НОВОСТИ Акредитации За нас Concours d'Elegance Club Concours
d' Elegance 2013
Информација за учество Програма Спонзори на настанот Информација за хотелот Партнери на настанот Eastern European Classic Challenge '10 Контакти
Програма

*НАСТАНОТ Е ОДЛОЖЕН*

20 до 22 Септември 2013

Хотел Александар Палас/Скопје Сити Мол

Конференција за Автомобилски Маркетинг и Дизајн

01 Септ. Почеток на пријави за Конференција

20 Септ. Последен ден на пријави за Конференција

Skopje Concours d’Elegance 2013

05 Септ. Почеток на прием на пријави за настан

15 Септ. Последен ден за пријави за настан

16 Септ. Публикување на список на учесници

16 Септ. Прес Конференција 

20 Септември

11:00 – 17:00h – Конференција за Автомобилски Маркетинг и  Дизајн прв дел

17:30 –21:30h –Пристигање на учесници од странстов и регистрација

19:00h Коктел

21 Септември

12:00h Свечена церемонија за отварање на настанот

12:30h Дизајн Презентација

13:00h Дегустација на вино (VIP ложа)

13:30h 1-ва Седница на жири

13:30h Презентација на класични модни креации

(14:00 to 16:00h) Подиум презентација на возила

15:00h Дегустација на вино 2 (VIP ложа)

16:00h 2-ра  Седница на жири

16:00h “parade of elegance” парада на автомобили и моторцикли

17:30h  Свечена церемонија за наградување на победниците

 

20:00h Коктел Fakror.mk портал

21:00h Гала вечера за учесници и VIP гости

 

22 Септември

11:00-14:00h Конференција за Автомобилски Маркетинг и Дизајн дел2 (Cineplexx)

11:00 – 15:00h Неделен коктел& baby Concours d'Elegance (Skopje City Mall)

*НАСТАНОТ Е ОДЛОЖЕН*