МАКЕДОНСКИ  ENGLISH
Галерија МЕДИУМИ И НОВОСТИ Акредитации За нас Concours d'Elegance Club Concours
d' Elegance 2013
Информација за учество Програма Спонзори на настанот Информација за хотелот Партнери на настанот Eastern European Classic Challenge '10 Контакти
Concours d'Elegance Club

Почитувани,

Меѓународниот клуб за историски возила и организација на настани Concours d’Elegance Foundation и официјално присутен во Македонија како Concours d’Elegance Club.

Со Почит,

Благоја Петровски


Concours d’Elegance Club - Skopje
phone:+389 78 464 166
web: www.concoursdeelegance.com
e-mail: info@concoursdeelegance.com